Thespian's Blog

Wednesday, December 9, 2009

3210?apahal ngan nombor nih...




Kenapa nombor nih jadi rebutan orang ramai huh??Sebab 'ekornya' nampak cantik ke?Pelik..pelik..

Aku xsure la tapi menurut ahli-ahli nombor ekor berkata nombor nih nombor kete yang jatuh kat KB Mall aritue..
dorang cakap.
Kalo korang nak tahu nombor nih dh sold out kot dalam list.Semua orang dah angkat ini nombor..mesti ONG punya!!
Aku gelak je tgk ramai yang bertempek kat kedai nombor tue..Dalam hati sedih gak.Orang patut simpati ngan kejadian tue tapi dorang nih selamba je buat taruhan.
Seolah-olah kejadian KB Mall tue benda yang seronok & bawa tuah bagi dorang..
Lagi aku sedey orang Melayu pun ada yang sibuk2 menyelit kat kedai tue..Bodoh punya orang!!!
Manusia...Manusia...



7 comments:

hBz said...

orang pertama.yes.conteng!!!!!!!!!

hah..ok la tu. ambik no kt kbmall. dari pg korek kubur cina, buat ape.

-> man, bace entry baru aku. jom join contest tu. buat entry je. senang. lu kan jiwang.haha

butterflyana said...

ye setuju...

memang orang zaman sekarang tak tau malu.
yang melayu pun main jugak nombor-nombor ekor nih haih tak faham.

kan? kan?

tHespiAn_twAddle said...

butterflyana>>
btl..btl..btl..

ajie said...

ntahlah.. perihal no. ekor ni... bila eksiden je nombor.. bila nombor je eksiden.. kalau eksiden nak pergi amik no. macamana pulak?

tHespiAn_twAddle said...

ajie>>
go to hell la jwbnye..
hahaha..

cik ian@aH Lian~ said...

gambar no.2 tu
ade kaitan ker?

hoho terjah!

irahehe said...

btol la tue..
germ plax rse aritu sbb nmpk ade gax laki2 melayu yg msuk kdai no ekor uue..
bongok betol..

Post a Comment

twaddle>>>

Related Posts with Thumbnails