Thespian's Blog

Wednesday, January 13, 2010

siapa itu BEN???

Adakah nama aku BEN??pelik..mane la orang bantai nama aku nih..tetibe aku bukak blog tgk orang pggl aku BEN..hahaha..

adakah aku..

BEN affleck??

tme pearl harbor pon aku xlhir lg..nih kan b'lakon..
hahaha..



ndak pon..
BEN stiller??

aku ske cite tropic thunder...
tp bkn aku yg b'lakon..
hahaha...


maybe...
BEN adams??

xtaw plak aku de b'lakon lam fast&furious..
hahaha..


atau pon..
BEN barnes??

xsangka plak aku nih seorg prince..
hahaha..


xpon...

BEN 10??

lagi x bley blah yang nih...
hahaha...

mcm2 la korang...tapi yang pntg name aku bkn ben..

sori t'pkse rahsia..klo nk taw sgt,
pkr lah cre yg ley pch rhsia nih ngan slmt..
bkn nak kate aku hot ke,kerek tp 
aku mmg xmo kecoh name aku lam blog nih..
xsecret la orang kate..
hahaha...





Friday, January 8, 2010

aKu lemparkan keMbali tag mu black_mel . aku ingIn mengetag jue rabbit,hana tantikpaah



1. Adakah anda rasa anda HOT???

hot??
klo baran x kot..
klo mrket lg x..
tp mak ak kte ak drh sjk..
plik3..



2. Upload gambar kegemaran anda.








3. Cerita pasal gambar

nih gmbr 1st ak yg dicandid oleh kwn 1st aku kat U..
lg satu gmbr nih di ambil waktu senja tp xnmpk antu  pun.
slalu antu de lam gmbr wktu2 gni..haha...



4.Bila kali terakhir anda makan pizza

kali t'akhir bile ak akil baligh kot..hahaha..




5. lagu terakhir anda dengar

terakhir??xde sbab spnjg mase dgr.xde t'akhir..music 4ever..





6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini

b'dasar jwpn atas..aku masih mendengar lagu..hahaha..



7.Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?

De yang pggl KO..
De yang pggl HOI..
De yang pggl WEH NATE..
De yang pggl BRO..
De yang pggl BAI..



8. Tag lagi 8 orang

Ahh..ape pkse2..aku pnya hal la..aku nk tag 3 sudey...nih pun aku dh rjn hbs dh..3org nih pun aku men sbab aku pnh smbg2 except paah..
paah aku mek sbab bckground sme..mybe die tiru aku kot..hahaha..



p/s:- jgn mrh paah..hahaha.




9. siapakah orang no.1 kepada anda

kawan blog la..spe lg.xkan orang-orang kot..

10. kata sesuatu mengenai orang num 5

kate bute kang marah..nk kate slh parent xtaw la..aku tag 3 orang je la..
hahaha..

11. No 3 ada hubungan ngan siapa..

siapa??aku xtaw.tp siapa tntu pd org.xkan ngn beruk lak kot.so,de hubgn dgn orang la dol..



12. Bagaimana pula dengan no 4

Uhmm..dgr2 cite die dah jadi badut.


13. pesanan kepada orang num 6


Xde org ke-6..klo ade ak pesan nasi kandar kuah campur 1..



14. kata-kata cinta tok num 2


Jangan b'cinta klo tak brani..Cinta seperti ikan terubok..luar nmpk sedap tp dalam mcm dugaan n cbrn prlu dilalui..hahaha..



15. adakah num 7 dan 8 punya persamaan?

Mesti la ade..dua2 nombor kot..adoiiii.




16. berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengtag anda


1)Die ada blog

2)Die ada pc

3)Msti die ade internet....

4)Die msti org punya..

5)Yang plg pnting die msti de jntina...

Confirm la smue di atas die ada...klo x mcmne die nk m'getag aku..pe da soalan..


17. Persamaan antara kambing ngan lembu?

Dua2 tak pegi sekolah...



18. perasaan anda buat tag ini

Perasaan berbelah bagi sebab nk wat tag ke tak nak.
hahaha..



19. adakah anda tahu si razman itu sengal?

Sengal?Ohh.sori bai.aku bkn gay.aku x check plak bdn die sngal2 ke x..




20. GAY o LESS??

uhmm..dua2 bley..
hahaha..


p/s:-to black mel:
       sori 1st time men tag2 nih..aku follow ko je black_mel..

       to jue rabbit,hana tantikpaah...
    jgn lupe about this tag .. 







Monday, January 4, 2010

call of duty:Modern warfare 2...


serious game nih the best..
gmbr cntik..
ley kate 80% mcm real la..
bagi sesape yang minat game n ngah bosan2..
try la game nih..
gerenti x menyesal..
tp yang bawah umur tak digalakkan
sebab game nih serius susah..
siape yang gentleman try la bro..





;;
Related Posts with Thumbnails