Thespian's Blog

Friday, January 8, 2010

aKu lemparkan keMbali tag mu black_mel . aku ingIn mengetag jue rabbit,hana tantikpaah



1. Adakah anda rasa anda HOT???

hot??
klo baran x kot..
klo mrket lg x..
tp mak ak kte ak drh sjk..
plik3..



2. Upload gambar kegemaran anda.








3. Cerita pasal gambar

nih gmbr 1st ak yg dicandid oleh kwn 1st aku kat U..
lg satu gmbr nih di ambil waktu senja tp xnmpk antu  pun.
slalu antu de lam gmbr wktu2 gni..haha...



4.Bila kali terakhir anda makan pizza

kali t'akhir bile ak akil baligh kot..hahaha..




5. lagu terakhir anda dengar

terakhir??xde sbab spnjg mase dgr.xde t'akhir..music 4ever..





6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini

b'dasar jwpn atas..aku masih mendengar lagu..hahaha..



7.Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?

De yang pggl KO..
De yang pggl HOI..
De yang pggl WEH NATE..
De yang pggl BRO..
De yang pggl BAI..



8. Tag lagi 8 orang

Ahh..ape pkse2..aku pnya hal la..aku nk tag 3 sudey...nih pun aku dh rjn hbs dh..3org nih pun aku men sbab aku pnh smbg2 except paah..
paah aku mek sbab bckground sme..mybe die tiru aku kot..hahaha..



p/s:- jgn mrh paah..hahaha.




9. siapakah orang no.1 kepada anda

kawan blog la..spe lg.xkan orang-orang kot..

10. kata sesuatu mengenai orang num 5

kate bute kang marah..nk kate slh parent xtaw la..aku tag 3 orang je la..
hahaha..

11. No 3 ada hubungan ngan siapa..

siapa??aku xtaw.tp siapa tntu pd org.xkan ngn beruk lak kot.so,de hubgn dgn orang la dol..



12. Bagaimana pula dengan no 4

Uhmm..dgr2 cite die dah jadi badut.


13. pesanan kepada orang num 6


Xde org ke-6..klo ade ak pesan nasi kandar kuah campur 1..



14. kata-kata cinta tok num 2


Jangan b'cinta klo tak brani..Cinta seperti ikan terubok..luar nmpk sedap tp dalam mcm dugaan n cbrn prlu dilalui..hahaha..



15. adakah num 7 dan 8 punya persamaan?

Mesti la ade..dua2 nombor kot..adoiiii.




16. berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengtag anda


1)Die ada blog

2)Die ada pc

3)Msti die ade internet....

4)Die msti org punya..

5)Yang plg pnting die msti de jntina...

Confirm la smue di atas die ada...klo x mcmne die nk m'getag aku..pe da soalan..


17. Persamaan antara kambing ngan lembu?

Dua2 tak pegi sekolah...



18. perasaan anda buat tag ini

Perasaan berbelah bagi sebab nk wat tag ke tak nak.
hahaha..



19. adakah anda tahu si razman itu sengal?

Sengal?Ohh.sori bai.aku bkn gay.aku x check plak bdn die sngal2 ke x..




20. GAY o LESS??

uhmm..dua2 bley..
hahaha..


p/s:-to black mel:
       sori 1st time men tag2 nih..aku follow ko je black_mel..

       to jue rabbit,hana tantikpaah...
    jgn lupe about this tag .. 







7 comments:

hBz said...

eh.mampu berinternet jg. internet ke intranet?

p3perak said...

sama2 kena tag..
x jumpa shoutbOx, cOnteng
kt cni pun ok la..

beautiful_rose said...

hahah kne tag jugak rupenye...
aku br je setelkn tag y sme juga smlm =p

black_mel said...

hahaha...thanx sbb menjawab.....

♥ juhairah ♥ said...

hahaha.. orite2. mlm kang jue wat tag ni :)

gelarezz said...

cis, aku tak tiru la..
hahaha

mgkin org yg pilih background neh mmg sweet2 jer ek..
hahahahahahha

tHespiAn_twAddle said...

hbz>>mmpu la bro..p1 pon klh..hahaha..

p3perak>>yeke xde shbx??plik2.

beautiful_rose>>kne gak..pdn mke..hahaha..

gelarezz>>yeke..spe mkn cili die rse pds..hahaha..

Post a Comment

twaddle>>>

Related Posts with Thumbnails